1. Látásvizsgalat okleveles optometrista által: 10€

Meghatározzuk a számodra legmegfelelőbb dioptriaértéket közelre, távolra-, ill. munkatávolságra. Ellenőrizzük a két szem együttműködését. Lehetőséged nyílik természetesen konzultációra is látásoddal-, ill. szemüvegeddel kapcsolatban. Látásvizsgálatot 14 éves kortól végzünk. Amennyiben kontaktlencsét viselsz, megkérünk, hogy  azt a vizsgálat előtt legalább 24 órával vedd ki. 

Látásvizsgálatot azok számára végzünk, akik szemüveget is készíttetnek nálunk.

 

  1. Kibővített látásvizsgalat okleveles optometrista által: 25€

Meghatározzuk a számodra legmegfelelőbb dioptriaértéket közelre, távolra-, ill. munkatávolságra. Ellenőrizzük a két szem együttműködését. Lehetőséged nyílik természetesen konzultációra is látásoddal-, ill. szemüvegeddel kapcsolatban. Megmérjük szemnyomásodat nonkontakt tonométerrel. Laser-funduskamera segítségével magas felbontású szemfenéki képet készítünk, amely szemorvos által lesz kiértékelve. Látásvizsgálatot 14 éves kortól végzünk. Amennyiben kontaktlencsét viselsz, megkérünk, hogy  azt a vizsgálat előtt legalább 24 órával vedd ki. 

Látásvizsgálatot azok számára végzünk, akik szemüveget is készíttetnek nálunk.

  1. Kontaktlencse illesztés kezdőknek: 35€

Meghatározzuk a számodra legmegfelelőbb dioptriaértéket közelre, távolra-, ill. munkatávolságra. Ellenőrizzük a két szem együttműködését. Lemérjük a szaruhártya görbületét. Ezután megrendeljük a próbakontaktlencsét (1 pár havi vagy 2x5darab egy napos). A következő találkozásunknál megtanítjuk Neked a kontaktlencse helyes használatát. Egy hét után újra találkozunk, amikoris réslámpa segítségével ellenőrizzük a kontakltencsék illeszkedését. A kontaktlencse-illesztést 14 éves kortól végezzük.

Hónap: január 2022
Kérem, válassza ki az időpontot
 
hkscpsv
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
hkscpsv

Please check the appointment details below and confirm:

SlovakiaHungary